Repair construction professionals at your service in the Oulu region

 Kellon Rakennustyö Oy on toiminut jo 39 vuotta. Yhtiö muutti nimensä Rakennusyhtiö Observoksi vuonna 2009. Toiminta-alueen laajentuessa nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi; asiakaskunnan muuttuessa yhä ..

Lue lisää.. Kotisivut Tuotteet ja palvelut Näytä kartalla

 Lujatalo OyESPOO

Puh. 020 789 5111Lujatalo on osaava valtakunnallinen rakentaja. Meillä on yli sixty five vuoden kokemus rakentamisesta. Olemme sekä toimitila- että asuntorakentaja ja erikoisalaamme on peruskorjaus sekä energiatehokas rakenta..

Lue lisää.. Kotisivut Tuotteet ja palvelut Näytä kartallaFi

 Esa Sauma OySAUKKOLA

Puh. 040 744 2420Esa Sauma Oy tarjoaa ammatti­taitoista elementti­saumausta vuosien tuomalla kokemuksella. Teemme elementtisaumaukset ja muut alaan  Rakennusliike Oulu liittyvät työt Etelä- Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Päätoimi..

Lue lisää.. Kotisivut Tuotteet ja palvelut Näytä kartallahttp://www.Esasauma.Fi

 Rakennus Karppila OyKEMPELE

Faksi (08) 516 073Uudisrakentaminen, rakennustyö, rakennusliike, remontti, saneeraus, saneeraaminen, korjausrakentaminen, peruskorjaus, oulu, oulun ympäristö, oulun seutu, pohjois-pohjanmaa, kempele

Lue lisää.. Kotisivut Tuotteet ja palvelut Näytä kartalla

 Rakennus ja Saneeraus Ylipahkala & Määttä Ky

Puh. 0400 658 877Tarjoamme monipuolisia palveluita rakennusalalle. Me tuotamme ammattitaitoista sekä laadukasta ja myös vastuullista rakennusalan palvelua Oulun – Läänissä. Meillä suunnitelmat tehdään asiakkai..

Faksi (02) 435 6535Olemme erikoistunut vaativien kohteiden, mm. Siltojen, vesitornien, altaiden, säiliöiden ja muiden betonirakenteiden korjauksiin. PP-Inject Oy:ltä tuotteet injektointiin ! Injektoimme ammattitaidol..

BETONITÖITÄINJEKTOINTITÖITÄ JA INJEKTOINTITARVIKKEITAMAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ..Lue lisää.. Kotisivut Tuotteet ja palvelut Näytä kartallahttp://www.Injektointi.Com

Comments

Popular posts from this blog

What is The Best Window Tint Material For Your Car?

4 Benefits of Learning a Second Language at a Young Age

The Benefits Of Working With A Web3 Marketing Agency